Tenerife > Gf Victoria > 15denní > Polopenze

Kanárské ostrovy, Tenerife, Gf Victoria, za <span>107.800</span>Kč
  • Cena za 1 osobu – 107.800    SLEVA 13%
  • Polopenze
  • Doprava – Letecky
  • Délka pobytu – 15 dnů
  • Termín – od 15.08.2025 do 29.08.2025
  • FIRST MINUTE

*****Gf Victoria – Tenerife (Kanárské ostrovy)

Prozatím bez hodnocení. Chcete přidat své?

Hotel GF Victoria se nachází v prestižní oblasti Costa Adeje na Tenerife, pouhých 150 metrů od pláže Playa del Duque. Tento luxusní hotel nabízí hostům vynikající polohu s snadným přístupem k nákupním centrům Plaza del Duque a Gran Sur, která jsou vzdálena jen pár minut chůze. Letiště Tenerife Sur je vzdáleno přibližně 17 kilometrů, což zajišťuje pohodlnou dopravu pro návštěvníky.

Hotel disponuje moderním vybavením, včetně vstupní haly s recepcí, tří restaurací a čtyř barů. Pro rodiny s dětmi jsou k dispozici různé kluby podle věku dětí, od Baby clubu pro nejmenší až po klub pro teenagery. Dále hotel nabízí širokou škálu služeb, jako je kosmetický salon, kadeřnictví, prádelna, konferenční sál a různé obchody. Hosté mohou také využít bezplatné Wi-Fi připojení, které je dostupné v celém hotelu.

Ubytování v hotelu GF Victoria zahrnuje prostorná a klimatizovaná apartmá, která mají ložnici, posezení, koupelnu a oddělenou toaletu. Každé apartmá je vybaveno moderními zařízeními, jako je Smart TV, minibar, bezpečnostní schránka a příslušenství pro přípravu čaje a kávy. Hosté mají k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení ve společných prostorách hotelu.

Stravování v hotelu zahrnuje různé možnosti, včetně restaurace Donaire, která nabízí à la carte menu, a samoobslužné restaurace Chaboco, která se specializuje na zdravé pokrmy. Pro dospělé je k dispozici exkluzivní chill-out sky bar Zambra, který poskytuje relaxační atmosféru s nádherným výhledem.

Hotelové služby zahrnují různé bazény, včetně rodinného bazénu, bazénu pro dospělé, naturistického bazénu a celoskleněného bazénu, který přečnívá přes okraj budovy. Na místě se nachází také aquapark se surfovacím bazénem. Pláž Playa del Duque s jemným světlým pískem je vzdálena pouze 200 metrů od hotelu, což poskytuje ideální místo pro odpočinek u moře.


Nezaujal Vás tento hotel?

▼▼▼ Nevadí 🙂 Ve vyhledávacím formuláři si můžete najít ubytování na Kanárských ostrovech podle svých představ. ▼▼▼


Proč objevovat ostrov Tenerife

Tenerife, nacházející se v Atlantském oceánu a největší z Kanárských ostrovů, je domovem rozmanité a poutavé krajiny. Ostrov je geologicky formován sopečnou činností, přičemž jeho ústředním bodem je majestátní hora Teide, která je nejvyšším vrcholem Španělska. Národní park Teide, který zahrnuje tento impozantní sopečný vrchol, se může pochlubit neuvěřitelnou krajinou s drsnými lávovými poli, barevnými krátery a unikátními skalními formacemi, což mu vyneslo status světového dědictví UNESCO. Park je ideálním místem pro turisty a milovníky přírody, kteří mohou objevovat fascinující geologickou historii ostrova.

Pobřežní oblasti Tenerife nabízejí širokou škálu zážitků, od zlatých písečných pláží na jihu až po drsné útesy a černé písčité pláže na severu. Hlavní město ostrova, Santa Cruz de Tenerife, je rušné město s bohatou historií, což se odráží v koloniální architektuře, živém pouličním životě a četných kulturních akcích. Historické město La Orotava, zasazené do severních kopců, nabízí pohled na tradiční kanárskou architekturu a dobře zachované historické budovy. Historie Tenerife je ovlivněna domorodými Guanchy, španělskou kolonizací a bohatou kulturní výměnou, což vytváří pestrou kulturní mozaiku oslavovanou na četných festivalech a tradicích. Díky mírnému subtropickému klimatu je Tenerife ideální destinací po celý rok, která láká návštěvníky sluncem, outdoorovými aktivitami a bohatými kulturními zážitky.


Prohlédnout více fotografií >>>


Víte, jaké je na ostrově Tenerife právě počasí?

TENERIFE počasí

Jaké pláže najdete na ostrově Tenerife a okolí

Tenerife je jednou z předních turistických destinací, která každoročně láká miliony návštěvníků svou širokou škálou atrakcí. Ostrov nabízí něco pro každého, od slunění na krásných plážích až po objevování jedinečných přírodních krás. Jižní část Tenerife je známá pro své rušné rekreační oblasti, jako jsou Playa de las Américas a Los Cristianos. Playa de las Américas je živé centrum se zlatými písečnými plážemi, bohatým nočním životem a množstvím restaurací a obchodů. Nedaleko odtud se nachází Los Cristianos, které nabízí klidnější atmosféru s malebným přístavem, plážovou promenádou a řadou vodních aktivit.

Na severu ostrova, ve městě Puerto de la Cruz, se nachází Playa Jardín, také známá jako Garden Beach, kterou navrhl slavný umělec César Manrique. Tato pláž s černým pískem, obklopená tropickými zahradami, se může pochlubit nádherným výhledem na horu Teide. Dále na severu najdete Playa El Bollullo, skrytou v odlehlé zátoce, kam vede malebná pěší stezka. Pro ty, kteří hledají divočejší pobřežní zážitek, je tu Playa de Benijo s dramatickými útesy a tmavým pískem, nacházející se v severovýchodní části Tenerife. Blízké ostrovy, jako La Gomera a La Palma, se také pyšní krásnými plážemi, jako jsou Playa de Santiago a Playa Nueva, což přispívá k celkové přitažlivosti Kanárských ostrovů jako ideální destinace pro plážové nadšence.

Nezapomeňte si před cestou na Kanárské ostrovy sjednat kvalitní cestovní pojištění :: reklama

Tenerife a jeho historické či přírodní památky

Tenerife je bohaté na historii a jeho krajina je poseta historickými památkami i přírodními divy. Mezi nejvýznamnější přírodní památky patří národní park Teide, který obklopuje sopku Mount Teide, nejvyšší vrchol Španělska. Tento park, zařazený na seznam světového dědictví UNESCO, se vyznačuje rozmanitými sopečnými útvary, jako jsou Roques de García, což jsou pozoruhodné skalní formace vytvořené erozí. Návštěvníci mohou vyrazit na vrchol hory Teide buď lanovkou, nebo pěšky a vychutnat si panoramatické výhledy na ostrov a široký Atlantický oceán.

Historické město La Laguna, rovněž zapsané na seznamu světového dědictví UNESCO, je dalším významným místem, které sloužilo jako první hlavní město Tenerife. La Laguna nabízí dobře zachovalé příklady koloniální architektury, jako je katedrála La Laguna a mnoho nádherných sídel. Plán města s jeho spletitou sítí ulic a náměstí odráží jeho historický význam a bohatství architektury. San Cristóbal de La Laguna sehrál klíčovou roli ve vývoji městského plánování v Novém světě a ovlivnil design mnoha měst v Latinské Americe.

Pyramidy v Güímaru představují další fascinující archeologickou lokalitu. Tyto stupňovité pyramidy, známé jako Güímarské pyramidy, byly dříve považovány za stavby původních obyvatel ostrova Guanche, ale novější výzkumy naznačují pozdější původ. Návštěvníci zde mohou navštívit muzeum a botanické zahrady, které poskytují vhled do kulturního a historického dědictví ostrova. Tyto památky společně odhalují rozmanitou historii a geologické zázraky Tenerife.

Na ostrově Tenerife najdete i mnoho dalších zajímavostí ..

Při návštěvě Tenerife vás kromě přírodních a historických památek ohromí i několik fascinujících aspektů, které obohatí váš zážitek. Mezi nejvýraznější kulturní akce na ostrově patří živé festivaly, které vám umožní nahlédnout do místních tradic. Karneval Santa Cruz de Tenerife je jednou z největších a nejznámějších událostí tohoto druhu na světě, která každoročně přitahuje davy účastníků a diváků. Karneval je oslavou barev, tance a hudby, kde si můžete vychutnat propracované kostýmy, průvody a bouřlivé pouliční oslavy. Tato událost, která se koná před začátkem půstu, skvěle vystihuje temperamentní a radostný duch ostrova, což z ní činí nezapomenutelný zážitek pro všechny návštěvníky.

Ostrovní kuchyně na Tenerife, stejně jako v celém souostroví, představuje kulinářský zážitek založený na čerstvých místních surovinách. Při pobytu byste neměli vynechat ochutnávku tradičních pokrmů. Papas arrugadas, malé vrásčité brambory s omáčkou mojo, a gofio, mouka z pražených zrn, jsou základními prvky kanárské kuchyně, které vám nabídnou autentickou chuť ostrova. Čerstvé mořské plody, jako vieja (papoušek) a cherne (treska), jsou k dispozici v pobřežních vesničkách a přinášejí lahodný vhled do kulinářského dědictví Tenerife.

Dalším nezapomenutelným zážitkem je objevování architektonických a uměleckých děl Césara Manriqueho. I když je známý hlavně svými díly na Lanzarote, Manrique zanechal svůj otisk také na Tenerife, například prostřednictvím Auditorio de Tenerife, ikonické koncertní síně v Santa Cruz de Tenerife. Tento výrazný design, připomínající vlnu nebo plachtu, svědčí o Manriqueho snaze propojit umění s přírodou. Návštěvníci by si neměli nechat ujít příležitost zúčastnit se představení nebo jednoduše obdivovat architektonický půvab této stavby. Tyto zážitky, společně s vřelou pohostinností a rozmanitou krajinou ostrova, činí z Tenerife destinaci, která uspokojí každého a zaručuje nezapomenutelnou návštěvu.

Víte, že ...

.. je Tenerife domovem jednoho z nejstarších a největších dračích stromů na světě, který se nachází ve městě Icod de los Vinos. Stáří Drago Milenario se odhaduje na více než 1000 let a jeho ikonická přítomnost dodává ostrovu nádech starověké mystiky.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *