Tenerife > Gara Suites Golf & Spa > 8denní > Snídaně

Kanárské ostrovy, Tenerife, Gara Suites Golf & Spa, za <span>23.600</span>Kč
  • Cena za 1 osobu – 23.600    SLEVA 9%
  • Snídaně
  • Doprava – Letecky
  • Délka pobytu – 8 dnů
  • Termín – od 14.11.2024 do 21.11.2024
  • FIRST MINUTE

****Gara Suites Golf & Spa – Tenerife (Kanárské ostrovy)

Prozatím bez hodnocení. Chcete přidat své?

Gara Suites Golf & Spa je elegantní hotel ideálně situovaný na jihu ostrova Tenerife, pouhých 20 km od letiště v letovisku Playa de las Américas, přímo na golfovém hřišti Golf Las Américas. S celkovým počtem 364 pokojů nabízí hostům komfortní ubytování. Vstupní hala s recepcí, bezplatné Wi-Fi, restaurace, bary a Club House pro golfové hráče jsou jen některé z vybavení tohoto zařízení.

Hotelová zahrada hostům poskytuje relaxaci u 2 bazénů pro dospělé (vyhřívaných v zimních měsících), dětského brouzdaliště s malou skluzavkou a sluneční terasy s lehátky. Pro milovníky golfového sportu je možnost využívat golfové hřiště Golf Las Américas, které přímo sousedí s hotelem. K dispozici je také dětské hřiště a SPA centrum s nabídkou masáží, sauny a kosmetických procedur.

Stravování v hotelu zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou švédských stolů. Program all inclusive (květen - říjen) nabízí plnou penzi, lehké občerstvení a neomezené množství místních nealkoholických a alkoholických nápojů po celý den.

V okolí hotelu se nachází různé obchůdky, nákupní střediska, restaurace a kavárny, s dalšími nákupními možnostmi v centru letoviska Playa de las Américas, které je vzdáleno 1 km. Pláže Playa Troya a Playa de las Américas jsou dostupné do 20 minut chůze, zatímco pláž Las Vistas se nachází cca 2 km od hotelu.

Suite s výhledem do zahrady/bazénu nabízí klimatizovaný, elegantně zařízený prostor s dvoulůžkovou ložnicí oddělenou od obývací části. Vybavení zahrnuje televizi se satelitními programy, trezor, minibar, telefon, Wi-Fi připojení a koupelnu s WC a vysoušečem vlasů. Suite lze objednat s výhledem na golfové hřiště za příplatek. Maximální obsazenost suite s výhledem na zahradu/bazén je 2 dospělé osoby a 1 dítě (včetně dětí do 2 let), zatímco suite s výhledem na golfové hřiště ubytuje 2 dospělé osoby a 2 děti (včetně dětí do 2 let).


Nezaujal Vás tento hotel?

▼▼▼ Nevadí 🙂 Ve vyhledávacím formuláři si můžete najít ubytování na Kanárských ostrovech podle svých představ. ▼▼▼


Co vás čeká na ostrově Tenerife

Tenerife, který se nachází v Atlantském oceánu jako největší z Kanárských ostrovů, představuje rozmanité a podmanivé prostředí. Geografické složení ostrova je utvářeno vulkanickou činností a jeho středobodem je hora Teide, tyčící se stratovulkán, který stojí jako nejvyšší bod ve Španělsku. Národní park Teide, zahrnující i sopečný vrchol, se může pochlubit surrealistickou krajinou drsných lávových proudů, barevných kráterů a jedinečných skalních útvarů, což přispívá k jeho označení za světové dědictví UNESCO. Park poskytuje nejen útočiště pro turisty a milovníky přírody, ale také příležitost stát se svědky mimořádné geologické historie ostrova.

Pobřežní regiony Tenerife nabízejí rozmanitou krajinu, od zlatých písečných pláží na jihu po drsné útesy a pláže s černým pískem na severu. Hlavní město ostrova, Santa Cruz de Tenerife, je rušné město s bohatou historií, která se odráží v koloniální architektuře, pulzujícím pouličním životě a kulturních akcích. Historické město La Orotava, zasazené do severních kopců, představuje tradiční kanárskou architekturu a dobře zachovalé historické budovy. Historie Tenerife je ovlivněna domorodým obyvatelstvem Guanche, španělskou kolonizací a následnými kulturními výměnami, které vytvářejí rozmanitou kulturní skládanku, která je oslavována na různých festivalech a tradicích. Díky příjemnému subtropickému klimatu se Tenerife těší mírným teplotám po celý rok, což z něj činí atraktivní destinaci pro návštěvníky, kteří hledají slunce, outdoorové aktivity a bohaté kulturní zážitky.


Prohlédnout více fotografií >>>


Víte, jaké je na ostrově Tenerife právě počasí?

TENERIFE počasí

Krásné pláže ostrova Tenerife, které stojí za pozornost

Tenerife je jednou z předních turistických destinací, která každoročně láká miliony návštěvníků svou širokou škálou atrakcí. Ostrov nabízí něco pro každého, od slunění na krásných plážích až po objevování jedinečných přírodních krás. Jižní část Tenerife je známá pro své rušné rekreační oblasti, jako jsou Playa de las Américas a Los Cristianos. Playa de las Américas je živé centrum se zlatými písečnými plážemi, bohatým nočním životem a množstvím restaurací a obchodů. Nedaleko odtud se nachází Los Cristianos, které nabízí klidnější atmosféru s malebným přístavem, plážovou promenádou a řadou vodních aktivit.

Na severu ostrova, ve městě Puerto de la Cruz, se nachází Playa Jardín, také známá jako Garden Beach, kterou navrhl slavný umělec César Manrique. Tato pláž s černým pískem, obklopená tropickými zahradami, se může pochlubit nádherným výhledem na horu Teide. Dále na severu najdete Playa El Bollullo, skrytou v odlehlé zátoce, kam vede malebná pěší stezka. Pro ty, kteří hledají divočejší pobřežní zážitek, je tu Playa de Benijo s dramatickými útesy a tmavým pískem, nacházející se v severovýchodní části Tenerife. Blízké ostrovy, jako La Gomera a La Palma, se také pyšní krásnými plážemi, jako jsou Playa de Santiago a Playa Nueva, což přispívá k celkové přitažlivosti Kanárských ostrovů jako ideální destinace pro plážové nadšence.

Nezapomeňte si před cestou na Kanárské ostrovy sjednat kvalitní cestovní pojištění :: reklama

Památky, které nesmíte na ostrově Tenerife minout

Tenerife je bohaté na historii a jeho krajina je poseta historickými památkami i přírodními divy. Mezi nejvýznamnější přírodní památky patří národní park Teide, který obklopuje sopku Mount Teide, nejvyšší vrchol Španělska. Tento park, zařazený na seznam světového dědictví UNESCO, se vyznačuje rozmanitými sopečnými útvary, jako jsou Roques de García, což jsou pozoruhodné skalní formace vytvořené erozí. Návštěvníci mohou vyrazit na vrchol hory Teide buď lanovkou, nebo pěšky a vychutnat si panoramatické výhledy na ostrov a široký Atlantický oceán.

Historické město La Laguna, rovněž zapsané na seznamu světového dědictví UNESCO, je dalším významným místem, které sloužilo jako první hlavní město Tenerife. La Laguna nabízí dobře zachovalé příklady koloniální architektury, jako je katedrála La Laguna a mnoho nádherných sídel. Plán města s jeho spletitou sítí ulic a náměstí odráží jeho historický význam a bohatství architektury. San Cristóbal de La Laguna sehrál klíčovou roli ve vývoji městského plánování v Novém světě a ovlivnil design mnoha měst v Latinské Americe.

Pyramidy v Güímaru představují další fascinující archeologickou lokalitu. Tyto stupňovité pyramidy, známé jako Güímarské pyramidy, byly dříve považovány za stavby původních obyvatel ostrova Guanche, ale novější výzkumy naznačují pozdější původ. Návštěvníci zde mohou navštívit muzeum a botanické zahrady, které poskytují vhled do kulturního a historického dědictví ostrova. Tyto památky společně odhalují rozmanitou historii a geologické zázraky Tenerife.

Na ostrově Tenerife toho najdete mnohem víc ..

Při objevování Tenerife se kromě přírodních a historických památek nabízí mnoho dalších podmanivých aspektů, které zaručeně obohatí váš pobyt. Tenerife je proslulé svými živými festivaly, které vám umožní poznat místní kulturu v celé její kráse. Jednou z největších akcí na ostrově je Karneval Santa Cruz de Tenerife, jeden z největších karnevalů na světě. Tento festival, plný barevných kostýmů, velkolepých průvodů a bouřlivých oslav, přitahuje každý rok tisíce návštěvníků a nabízí jedinečný pohled na radostný a energický duch ostrova. Karneval, který se koná před začátkem půstu, je vrcholem kulturního kalendáře Tenerife a nesmí vám uniknout, pokud budete mít to štěstí, že se v tomto období na ostrově ocitnete.

Kulinářské požitky Tenerife jsou dalším neodmyslitelným prvkem každé návštěvy. Ostrovní kuchyně se vyznačuje použitím čerstvých, místních surovin a nabízí bohatou škálu chutí. Při pobytu nezapomeňte ochutnat tradiční pokrmy, jako jsou papas arrugadas, malé brambory podávané s omáčkou mojo, a gofio, mouka z pražených zrn, která tvoří základní prvek kanárské stravy. Milovníci mořských plodů si přijdou na své při ochutnávce specialit, jako je vieja (papoušek) a cherne (treska), které najdete v pobřežních vesničkách a které přinášejí chuť oceánu přímo na váš talíř.

Neopomenutelnou částí zážitku na Tenerife je i objevování uměleckého a architektonického dědictví Césara Manriqueho. Tento slavný umělec a architekt, známý především svými díly na Lanzarote, zanechal svůj otisk i na Tenerife, kde vytvořil například Auditorio de Tenerife, ikonickou koncertní síň v Santa Cruz de Tenerife. Svým nápadným designem, který evokuje vlnu nebo plachtu, Auditorio ztělesňuje Manriqueho snahu harmonicky propojit umění s přírodou. Při návštěvě ostrova si nenechte ujít možnost obdivovat tuto architektonickou perlu nebo se zúčastnit některého z tamních kulturních představení. Tyto zážitky, spolu s vřelou pohostinností a bohatou přírodní krajinou, dělají z Tenerife destinaci, která nabízí něco pro každého a zanechá ve vás nezapomenutelné vzpomínky.

Víte, že ...

.. se ve venkovských oblastech Tenerife, zejména ve městě La Gomera, praktikuje jedinečný pískací jazyk známý jako Silbo Gomero? Tento tradiční způsob komunikace, který historicky používali farmáři ke komunikaci napříč ostrovními roklemi, je nehmotným kulturním dědictvím UNESCO, což zdůrazňuje jeho kulturní význam na Kanárských ostrovech.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *