Lanzarote > Hotel The Mirador Papagayo > 13denní > All Inclusive

Kanárské ostrovy, Lanzarote, Hotel The Mirador Papagayo, za <span>41.365</span>Kč
  • Cena za 1 osobu – 41.365
  • All Inclusive
  • Doprava – Letecky
  • Délka pobytu – 13 dnů
  • Termín – od 06.10.2024 do 18.10.2024

*****Hotel The Mirador Papagayo – Lanzarote (Kanárské ostrovy)

Prozatím bez hodnocení. Chcete přidat své?

Hotel Mirador Papagayo (by LIVVO) se nachází v oblíbené destinaci Playa Blanca a nabízí luxusní ubytování s moderním vybavením a širokou škálou služeb. Hotel disponuje fitness centrem, zahradou, sdíleným lounge a terasou, což poskytuje ideální prostředí pro relaxaci i aktivní odpočinek. Všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací, bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou, některé pokoje mají navíc kuchyňský kout s lednicí, mikrovlnnou troubou a minibarem. Pro hosty je k dispozici také dětský klub, recepce otevřená 24 hodin denně a směnárenské služby.

Hotelová restaurace nabízí pokrmy španělské i mezinárodní kuchyně, včetně vegetariánských, bezlaktózových a bezlepkových možností. Hosté si mohou pochutnat na snídani formou bufetu a během dne využít nabídky baru a snack baru. Venkovní aktivity zahrnují možnost pronájmu jízdních kol a aut, což umožňuje hostům snadný přístup k blízkým atrakcím, jako jsou pláže Playa de las Coloradas, Playa Mujeres a Playa de Caletón del Cobre.

Pro rodiny s dětmi je připraveno dětské hřiště a herna, zatímco milovníci sportu si mohou zahrát stolní tenis, šipky nebo tenis. Hotel také nabízí večerní zábavní programy, tematické večeře a živá hudební vystoupení, což zajišťuje, že hosté budou mít po celý den co dělat.

Wellness centrum hotelu zahrnuje lázně s masážemi, tureckou a parní saunou, vířivkou a soláriem, což hostům poskytuje možnost dokonalého odpočinku. K dispozici jsou také fitness lekce, hodiny jógy a různé relaxační balíčky. Hotel Mirador Papagayo by LIVVO se pyšní dvěma venkovními bazény, z nichž jeden je určený pro děti.

Hotel se nachází jen kousek od atrakcí, jako je národní park Timanfaya a krásné pláže Playa Dorada. Díky své lokalitě, vybavení a službám je hotel ideální volbou pro páry, rodiny i jednotlivce hledající komfortní ubytování s mnoha možnostmi zábavy a relaxace.


Nezaujal Vás tento hotel?

▼▼▼ Nevadí 🙂 Ve vyhledávacím formuláři si můžete najít ubytování na Kanárských ostrovech podle svých představ. ▼▼▼


Proč navštívit ostrov Lanzarote

Lanzarote, nejvýchodnější z Kanárských ostrovů, je podmanivou směsí dramatické vulkanické krajiny, historického kouzla a nádherného subtropického klimatu. Jeho jedinečná geografie je utvářena staletími sopečné činnosti, jejímž výsledkem jsou pozoruhodné útvary, jako je národní park Timanfaya, kde mohou návštěvníci být svědky nadpozemské krajiny, které dominují lávová pole a působivé krátery. Ostrov je charakteristický svým nízkým plochým profilem, přičemž nejvyšším bodem je Peñas del Chache. Sopečný vliv je patrný také na prvcích, jako je Jameos del Agua, vytvořený umělcem Césarem Manriquem ze zhroucené lávové trubky, která ukazuje harmonickou integraci přírody a umění.

Historie Lanzarote je bohatá a rozmanitá, domorodí Guančové obývali ostrov před příchodem španělských průzkumníků. Piráti se zaměřili na ostrov během 17. století, což vedlo k výstavbě obranných opevnění, jako je Castillo de San Gabriel a Castillo de San José. Zemědělství a obchod vzkvétaly v 18. století, což přispělo k hospodářskému růstu ostrova. V posledních desetiletích se Lanzarote stalo oblíbenou turistickou destinací, která přitahuje návštěvníky svou jedinečnou krajinou, kulturními atrakcemi a závazkem k udržitelnému cestovnímu ruchu. Příjemné počasí na ostrově s mírnými teplotami po celý rok z něj dělá ideální destinaci pro ty, kteří hledají slunce a outdoorové aktivity v podmanivém historickém a geologickém prostředí.


Prohlédnout více fotografií >>>


Lanzarote - aktuální počasí a předpověď na následující dny

LANZAROTE počasí

Lanzarote a jeho krásné pláže

Lanzarote, jedna z nejvyhledávanějších turistických destinací, nabízí širokou paletu zážitků pro ty, kteří touží po odpočinku i dobrodružství. Pláže s jemným zlatým pískem a průzračnou vodou jsou hlavním lákadlem. Playa Blanca na jihu ostrova je oblíbené letovisko s plážemi jako Playa Dorada a Playa Flamingo, které nabízejí skvělou kombinaci vodních sportů, slunění a rodinných zařízení. Pobřežní úsek Puerto del Carmen se může pochlubit několika atraktivními plážemi, jako jsou Playa Grande a Playa Pocillos, které jsou známé svou živou atmosférou, nábřežními promenádami, množstvím restaurací a bohatým nočním životem.

Fuerteventura, další z Kanárských ostrovů, leží nedaleko a je proslulá svými nádhernými plážemi. Corralejo, ležící na severním cípu Fuerteventury, nabízí pláž Corralejo, která je širokým pásem bílého písku s výhledem na sousední ostrov Lobos. Dále na jih, poloostrov Jandia ukrývá Playa de Sotavento, proslulou svými dlouhými písečnými plážemi a skvělými podmínkami pro windsurfing a kitesurfing. Pláže Lanzarote a jeho okolních ostrovů nabízejí bohatý výběr pobřežních zážitků, od klidných útočišť až po rušné přímořské oblasti, což činí tento ostrov dokonalou destinací pro plážové nadšence.

Nezapomeňte si před cestou na Kanárské ostrovy sjednat kvalitní cestovní pojištění :: reklama

Lanzarote nabízí mnoho historických a přírodních památek

Lanzarote se vyznačuje směsí historických památek a přírodních zázraků, které dohromady utvářejí jedinečnou atmosféru tohoto ostrova. Jednou z klíčových přírodních atrakcí je národní park Timanfaya, fascinující krajina, která vznikla v důsledku sopečných erupcí v 18. století. Návštěvníci parku mohou objevit Ohnivé hory, kde teplo těsně pod povrchem stále připomíná mohutnost minulých vulkanických událostí. Montañas del Fuego, tedy Ohnivé hory, nabízejí surrealistický zážitek, kde se odráží surová síla a nádhera vulkanických sil. Park poskytuje prohlídky s průvodcem, které umožňují návštěvníkům vidět geotermální ukázky a pochopit jedinečnou geologickou historii tohoto místa.

Vliv Césara Manriqueho, proslulého architekta a umělce, je patrný v Jameos del Agua, fascinujícím přírodním útvaru přetvořeném v kulturní a rekreační prostor. Jameos del Agua je součástí lávového tunelu, který vznikl v důsledku sopečné erupce, a Manrique jej přeměnil v komplex zahrnující hlediště, restauraci a jedinečné podzemní jezero, kde žijí slepí albínští krabi, známí jako „jameitos“. Další dílo od Manriqueho, Mirador del Río, vyhlídka na vrcholu útesů Famara, nabízí dechberoucí výhled na nedaleký ostrov La Graciosa. Tyto památky jsou dokonalým příkladem harmonické souhry mezi uměním a přírodou, která je charakteristická pro kulturní a environmentální identitu Lanzarote.

Na ostrově Lanzarote najdete i mnoho dalších zajímavostí ..

Při návštěvě Lanzarote vás čeká bohatství kultury, kuchyně a tradic, které přidávají tomuto ostrovu zvláštní kouzlo. Zásadní částí identity Lanzarote je jeho silný závazek k ochraně životního prostředí, což je viditelné v díle Césara Manriqueho a ve statusu ostrova jako biosférické rezervace UNESCO. Prozkoumání Manriqueho mistrovských děl, jako je Kaktusová zahrada a Fundace, vám poskytne pohled na propojení umění s přírodou, které je charakteristické pro Lanzarote. Kaktusová zahrada v Guatize nabízí rozmanitost kaktusových druhů na pozadí dramatické sopečné krajiny, zatímco Manriqueho Fundace, zasazená do sopečných bublin, představuje jedinečné spojení umění, architektury a přírody.

Tradiční festivaly na Lanzarote jsou klíčem k porozumění místní kultuře. Fiesta de Nuestra Señora de los Volcanes, která se koná ve městě Mancha Blanca, je oslavou patronky ostrova, Panny ze sopek. Tato slavnost je plná procesí, tradiční hudby a oslav, které návštěvníkům nabízejí autentický kulturní zážitek. Karneval v Arrecife, hlavním městě ostrova, je další živou a barevnou událostí s průvody, kostýmy a hudbou, která přitahuje jak místní obyvatele, tak turisty.

Kulinářské zážitky na Lanzarote potěší vaše smysly. Ochutnání místních specialit, jako jsou papas arrugadas (vrásčité brambory) podávané s omáčkou mojo, spolu s čerstvými mořskými plody v přímořských vesničkách, vám představí jedinečné chutě ostrova. Tradiční kanárský pokrm gofio, vyrobený z pražených zrn, je nezbytnou součástí místní kuchyně. Návštěva trhů, jako je trh Teguise, vám poskytne možnost ochutnat regionální delikatesy a zakoupit si místní řemeslné výrobky. Lanzarote zaujme nejen svou krásnou krajinou, ale také svými živými kulturními tradicemi a vynikající gastronomií.

Možná nevíte, že ...

.. je Cueva de los Verdes, součást rozsáhlého systému lávových trubic, známá svými unikátními geologickými formacemi? Mnozí možná netuší, že během 17. století sloužila jeskyně jako úkryt místních obyvatel při útocích pirátů. Má tajné chodby vedoucí k pobřeží, které umožňují lidem nepozorovaně uniknout. Historie jeskyně jako útočiště dodává její přírodní kráse další rozměr.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *